نویسنده = رضایی، عبدالمجید
وراثت هسته ای و سیتو پلاسمی تحمل به شوری در گندم نان بر اساس محتوای یونی و عملکرد بیولوژیک

دوره 24.25، شماره 1.2، اسفند 1385، صفحه 15-26

10.22099/iar.2007.193

اشکبوس دهداری؛ عبدالمجید رضایی؛ سید علی محمد میر محمدی میبدی


مکمل آنزیم، ارزش غذایی یولاف را بهبود می بخشدولی اثات ضد کلسترولی آن را کاهش می دهد

دوره 23، شماره 1، فروردین 1383، صفحه 1-14

10.22099/iar.2005.4241

جواد پوررضا؛ علی آقایی؛ آرش پوررضا؛ عبدالحسین سمیع؛ عبدالمجید رضایی